O nama

Cloud Media O nama

Mi smo tim mladih i ambicioznih ljudi koji vama pomaže u unapređivanju poslovanja kroz najnovije i najefikasnije vidove internet marketinga. Specijalizovani smo za kreiranje i praćenje Google AdWords kampanja, i sertifikovani Premier Google Partner za područje Srbije.

Čime se bavimo?

Osim usluga oglašavanja na Google platformama (Search, Display, YouTube, oglašavanje dinamičkim oglasima, oglašavanje mobilnih aplikacija, Remarketing), Cloud Media se brine i o vašem nastupu na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

Naše usluge obuhvataju i oglašavanje na domaćim CPC platformama (Httpool i Etarget), Online i Print Media Buying, kao i izradu kreativnih rešenja u vidu banera, štampanih oglasa, kataloga i kompletnog korporativnog identiteta kompanije.

Ciljevi i rezultati

Naš cilj je jasan – u saradnji sa vama planiramo, sprovodimo i analiziramo kvalitetne marketinške kampanje koje donose unapređenje poslovanja i veću prepoznatljivost, služeći se svim alatima za oglašavanje koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Spisak zadovoljnih klijenata jasno pokazuje koliko volimo svoj posao i koliko se ponosimo postignutim rezultatima. Povežimo se.

Upoznajte naš tim

Mi smo kreativni, ambiciozni i uporni profesionalci

Dragana Miodragovic

Dragana
Miodragović

Senior Account Manager

Srdjan Miodragovic

Srđan
Miodragović

Founder & CEO

Dusan Drazic

Dušan
Dražić

Founder & CFO

Jelena Lunic

Jelena
Lunić

Senior Account Manager

Tamara Prastalo

Tamara
Praštalo

Junior Account Manager

Mina Paunovic

Mina
Paunović

Junior Account Manager

Milos Belotic

Miloš
Belotić

Creative Manager

Stefan Karlo Izvezic

Stefan Karlo
Ivezić

Account Manager

Klijenti

Pogledajte ko nam je sve ukazao poverenje i postanite deo našeg neba.

Cookies
Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog veb sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se